FAQ

SALUS MEDICAL har lavet et godt tilbud til dig som er svært overvægtig. Overvægtige patienter er i stor risiko til at udvikle andre sygdomme. 

Salus Medical giver dig adgang til fedme (vægttabs) kirurgi af højeste kvalitet med en af de bedste kirurger til overkommelige priser. Efter din operation, kan dine fremskridt kontrolleres månedligt, og du kan ringe / email for rådgivning og hjælp.

Depositum betales max. 14 efter booking af den ønskede operationsdato, medmindre andet er aftalt. Alle patienter har i følge den danske lovgivning 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at blive opereret indenfor 14 dage frafalder fortrydelsesretten (Reglerne for afbestillinger er stadigvæk gældende)
Vores team I Danmark taler bade dansk, engelsk og russisk. Vores kirurg og andre læger på hospitalet kan kommunikere med patienter på engelsk. Med hensyn til plejepersonalet, nogle taler engelsk og nogle gør ikke, men alle er glade for at forsøge at gøre sig forståelige. Kommunikation bør ikke være et problem, da du har altid en mulighed at få en tolk.
Ja du kan medbringe en ven eller et familiemedlem.
Dette er uden beregning i skal blot sørge for en ekstra flybillet
Ja, vi tilbyder finansiering. På siden med priser kan du finde en liste over finansieringsselskaber, som du kan benytte dig af.
Kirurgen vil bruge spørgeskemaet og fotos, som du sendte til at vurdere hvilken kirurgiform er den bedste for dig. Personalet på Salus Medical er også glade for at diskutere procedurerne med dig. Din endelige “ansigt til ansigt” samtale med kirurgen vil sikre, at du er fuldt informeret og tilfreds med valget af kirurgi.
Ja, du vil ikke blive udskrevet fra sygehuset indtil kirurgen er tilfreds med din tilstand og du er klar til at foretage rejsen hjem. Du vil ikke blive opkrævet for forlænget ophold.
Se venligst informationsside før og efter operationen. Eventuelle ekstra forberedelser vil blive drøftet på et individuelt grundlag.
Det er en god ide at tilkøbe rejseforsikring
Ja, men vær sikker på at du har informeret os om din medicin, nå du udfylder spørgeskemaet. Dette er meget vigtigt. Blodfortyndende medicin skal stoppes før operationen. Du vil blive informeret nærmere om det. 

Enhver operation indebærer en risiko. Men dette skal afvejes mod risikoen for at være ekstremt overvægtig. Dit ophold på hospitalet efter operationen vil give nøje overvågning og beslutning om et forlænget ophold, hvis nødvendigt.

Komplikationer omfatter perioperativ blødning, perforering af maven, spiserøret eller tarmen, venøs trombose, lungeemboli, dermal læsion, bakteriel infektion. Disse komplikationer er sjældne, og der er taget stor omhu for at undgå dem. Men ligesom alle operationer, problemer kan og vil forekomme, men de er usædvanligt.

Det er sikkert at flyve hjem efter din operation. En heparin injektion administreres for at forhindre blodpropper, så der skulle være mindre risiko end normalt.